Vilkår og betingelser

Vi er stolte af at byde dig velkommen til vores hjemmeside hos bedstedanskebettingsider.com, og håber at du finder alle de bettingtips og spilforslag du leder efter. Vi bliver dog nødt til at etablere en aftale med dig for alles bedste, så du kan bruge vores hjemmeside uden problemer.

Hvis du fortsætter med at benytte bedstedanskebettingsider.com, antager vi at du accepterer og er tilfreds med disse vilkår og betingelser. Vi antager også at du er enig med Privatlivspolitikken, som beskriver hvordan anonyme og personlige data opbevares og behandles. Du skal udtrykkeligt erklære dig enig i vilkårene og politikkerne hvis du beslutter dig for at bruge sammenligningsservicen. Du bedes venligst ikke bruge hjemmesiden hvis du ikke accepterer nogen af vilkårene, betingelserne og politikkerne inkluderet deri.

I disse vilkår benævnes bedstedanskebettingsider, som ejer og opererer siden, som “vi”, “os” og “vores”. Enhver besøgende eller bruger på hjemmesiden benævnes som “du” eller “din”. 

Brug af vores hjemmeside

Du og alle brugere forventes at bidrage til at gøre alles oplevelse af siden sikker, behagelig og fri for besvær. Alle brugere opfordres til at rapportere enhver misbrug af siden eller overtrædelser af denne aftale.

Adskillige dele af hjemmesiden kan undergå ændringer uden varsel. Dette inkluderer temaer, billeder, layout, farver og design osv. Disse kan også blive forvrænget afhængig af enheden, der bruges til at få adgang til hjemmesiden. Problemer med placering, proportioner og position kan også opstå som følge af brug af forskellige enheder, der bruges til at besøge hjemmesiden. Personlige justeringer og indstillinger på selve enhederne kan også skabe sådanne problemer.

Hjemmesiden kan indeholde reklamer og links til andre sider. Disse er indsat udelukkende for information og bekvemmelighed. Links og reklamer er ikke beregnet til, og skal ikke ses som, en godkendelse af ethvert produkt eller indhold. At reagere på en reklame repræsenterer ikke et uopretteligt tilbud om salg eller kontrakt. Vi kan ikke på nogen måde holdes ansvarlige for en hjemmesides indhold eller produkter, der linkes til her på siden.

Vi vil altid gøre rimelige forsøg på at sikre at adgangen til vores hjemmeside og dens services er kontinuerlig og sikker. Dette er dog ikke altid muligt, da udstyr og teknologi til tider ikke fungerer effektivt, og nogle gange helt bryder sammen. Fra tid til anden, kan tilgængeligheden og driften af vores hjemmeside og services blive afbrudt af faktorer udenfor vores kontrol. Vi er ikke i stand til at udstede garantier for at dette ikke kommer til at ske. Derudover er vi ikke ansvarlige, kontraktuelt eller for uagtsomhed, i henhold til enhver manglende evne til at få adgang til vores hjemmeside eller for nogen skade på, forvrængning af, eller tab af data der er opbevaret på vores servere af dig.

Du har ikke tilladelse til at få adgang til hjemmesiden gennem en anden metode end en browser. Eksempler på uautoriseret adgang til vores hjemmeside inkluderer, men er ikke begrænset til:

 • brug af “hacking”-værktøjer eller teknikker.
 • hosting, opbevaring, afsendelse, transmission, brug, link til eller distribution af ethvert materiale, som inkluderer en trojansk hest, computervirus, spyware, logning af tastetryk, orme, rootkit eller enhver anden ondsindet computersoftware. At give sig ud i disse handlinger eller at bruge hjemmesiden til enhver anden ulovlig aktivitet vil føre til at du rapporteres til de relevante retshåndhævende myndigheder.
 • At udføre enhver anden handling, der skader eller hæmmer tilgængeligheden eller adgangen til vores hjemmeside. Brug af vores hjemmeside til enhver ulovlig, svigagtig eller lovstridig aktivitet eller i forbindelse med enhver ulovlig, svigagtig, lovstridig eller skadelig aktivitet eller formål vil resultere i juridisk handling fra vores side.
 • Udførelse af enhver form for automatiseret eller systematisk dataindsamlingsaktiviteter på eller i relation til hjemmesiden. Disse kan inkludere, men er ikke begrænset til data mining, scraping, dataindsamling og dataudtræk. 
 • At modificere, transmittere, duplikere, kopiere, udgive eller på anden måde reproducere ethvert materiale der findes på denne hjemmeside, eller som er gjort tilgængeligt heri.
 • At deltage i underlicens, overførsel, licens, salg eller leje af noget indhold på vores hjemmeside. Du har også forbud mod at skabe afledt materiale eller udnytte noget af indholdet på hjemmesiden på nogen måde, hverken som helhed eller som en underdel.
 • At bruge ethvert materiale inkluderet på hjemmesiden til kommercielle formål.
 • At redigere eller på anden måde modificere noget materiale på vores hjemmeside.
 • At forstyrre eller på anden måde afbryde vores hjemmeside, eller nogen servere eller netværk forbundet med den. Du må ikke være ulydig overfor nogen procedurer, krav, regulativer eller politikker for netværk, der er forbundet med vores hjemmeside.

Vi bruger cookies når du befinder dig på vores hjemmeside. Dette er i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik og med EU’s Direktiv om Cookies.

Skulle du ønske at kontakte en forhandler gennem vores direkte kontaktservice, vil al personlig information blive behandlet i henhold til vores Privatlivspolitik og med Databeskyttelsesloven fra 1998.

Registrerede Brugere

Før du kan få adgang til vores sammenligningstjeneste, skal du først blive registreret bruger. Din oprettelse vil ikke være underlagt en minimumsperiode, og din oprettelse kan blive annulleret på ethvert tidspunkt af begge parter.

Du skal være mindst 18 år gammel og gennemføre oprettelsesansøgningen for at få status som registreret bruger. Vi er ikke forpligtet til at acceptere en ansøgning og forbeholder os retten til at afslå enhver ansøgning uden at give en forklaring eller årsag.

Sammenligningstjenesten er designet til at forsyne dig med information om og give dig simpel adgang til gambling-hjemmesider, såvel som ethvert specielt kampagnetilbud de kører. Disse udbydere omtales herefter som “operatører”.

Vi tilbyder sammenligningstjenesten helt gratis. Du er ansvarlig for enhver opkrævning fra din netværksservice eller internetudbyder, som kræves for at få adgang til indhold på nettet.

Resultaterne genereret af sammenligningstjenesten rangeres på en måde, som afgøres af algoritmer. Disse algoritmer er designet til at sikre at dine personlige præferencer og krav anerkendes. Selvom vi modtager servicegebyr og opkrævninger fra operatører, der optræder på hjemmesiden, betaler hver operatør de samme faste og standardiserede rater. Dette giver os mulighed for at bevare klarhed, gennemsigtighed og retfærdighed og betyder at resultaterne, der leveres til dig, ikke afspejler nogen økonomiske incitamenter fra vores side.

Alt indhold og information om priser, produktspecifikationer, tilbud, tilgængelighed og kvalitet af produkter inkluderet på hjemmesiden er udelukkende til vejledning. Indhold og information kan være underlagt ændringer uden varsel og kan indeholde fejl og mangler. Selvom vi forsøger vores bedste for at sikre at alt indhold på hjemmesiden er præcist og opdateret, kan vi ikke holdes ansvarlige eller forpligtet for ændringer eller fejl på hjemmesiden.

Da kataloget af funktioner, produkter, services, bonusser og tilbud aldrig stopper med at udvikle sig og være underlagt opdateringer, forbeholder vi os retten til at fjerne services, produkter og funktioner på ethvert tidspunkt. Du er fuldt ansvarlig for enhver beslutning omhandlende accepten af nogen tilbud eller kampagner fra vores operatører. Vi opfordrer på det kraftigste, at du undersøger, tjekker og på anden måde indsamler opklarende bekræftelse, når du føler det er nødvendigt efter eget skøn.

Vi har ingen involvering i din eller nogen operatørs beslutning om at behandle nogen transaktion eller indgå i en kontrakt. Derudover har vi ingen andel i behandling af penge og transaktioner, og vil ikke blive holdt ansvarlig for enhver skade, tab eller påkrav der opstår fra enhver kontrakt eller transaktioner mellem dig og enhver operatør.

Vi behandler og forventer at enhver information, som du forsyner os med når du opretter din konto, er sandfærdig og nøjagtig. Du skal også rettidigt opdatere enhver information du har givet os, hvis den skulle blive unøjagtig eller usand. Skulle vi have nogen grund til mistanke om nogen information du har givet os, kan vi bede om bekræftelse eller bevis. Alternativt kan vi annullere din oprettelse.

Du har ikke tilladelse til at oprette eller have mere end én registreret brugerkonto til enhver tid. Du er ansvarlig for at holde dit brugernavn og adgangskode privat, hemmeligt og fortroligt når du har oprettet dem, og du må ikke dele disse detaljer med nogen person, organisation eller virksomhed.

Du erklærer dig enig i straks at meddele os hvis du skulle have viden eller mistanke om at en uautoriseret bruger har adgang til din medlemskonto. Du forbliver ansvarlig for enhver uautoriseret brug eller adgang til din konto.

Intellektuel ejendomsret

Hjemmesidens design, tekst, grafik, kode, software, layout og udseende ejes af eller er licenseret til os. Ethvert varemærke på denne hjemmeside, som vi ikke ejer, er fuldt observeret og respekteret. Alle billeder og tekst er underlagt ophavsret. Ethvert billede og enhver tekst, som vi ikke har ophavsret til, er inkluderet som følge af tilladelse fra de relevante indehavere af ophavsretten.

Download anses ikke som et brud på eller overskridelse af ophavsretten når det gælder visning, print eller opbevaringsformål til personligt brug.

Du har ikke tilladelse til at distribuere, reproducere, duplikere, udsende, modificere, kopiere, oversætte, udstille, transmittere eller på anden måde bruge indhold på hjemmesiden til ethvert kommercielt formål, medmindre du har fået udtrykkeligt samtykke fra indehaveren af ophavsretten.

Vi tolererer eller godkender ikke enhver overtrædelse af ophavsretten eller plagiat. Sådanne aktiviteter er både ulovlige og uetiske. Vi vil gennemføre den handling som er mulig og opfattet som nødvendig for at forhindre og genoprette enhver overtrædelse.

Indhold leveret af brugere

Når du indsender indhold til vores side, enten via anmeldelser, feedback eller ved at deltage i fora eller kommunikere på vores side, giver du udtrykkeligt os og vores efterfølgere en evig, royaltyfri, overførbar og underlicenserbar, uigenkaldelig, ikke-eksklusiv ret (hvilket inkluderer enhver moral ret) og licens, herunder retten til underlicens og samtykke til at bruge, modificere, reproducere, tilpasse, oversætte, publicere, skabe afledt indhold, kommunikation til offentligheden, distribuere, vise og gennemføre ethvert indlæg enten som helhed eller i dele, med eller uden brug af dit navn, i hele verden.

Du giver os også tilladelse til at inkludere indlæg i ethvert andet værk i enhver teknologi kendt nu eller udviklet senere, medier eller form i den fulde periode for ethvert varemærke, ophavsret og yderligere intellektuelle og ejendomsretter (sammen kendt som “Rettigheder”) der kan være i sådanne indlæg for ethvert formål, herunder annoncer, reklamer eller ethvert andet formål.

Du bekræfter også at:

 • Du har ejerskab eller kontrol over alle rettigheder i dine Indlæg. Dette inkluderer, uden undtagelse, alle rettigheder der kræves for at du udgiver, uploader, forsyner, giver inputs eller indsender Indlæg.
 • Du er den eksklusive indehaver af alle rettigheder for indsendelse og at enhver tredjepartsindehaver af enhver rettighed, såsom moralske rettigheder for indlæg, fuldt ud og effektivt har frafaldet alle sådanne rettigheder, hvilket uigenkaldeligt og gyldigt giver dig retten til at give licensen som er udtrykt ovenfor.
 • Enhver person afbildet eller nævnt i ethvert foto, billede og/eller video inkluderet i dit indlæg (hvis nogen) har givet deres samtykke til at sådanne fotoer, billeder og/eller videoer bliver brugt, i overensstemmelse med licensen ovenfor.

Du anerkender også at vi, vores efterfølgere og overdragere, er berettiget til ubegrænset brug af dine indlæg til ethvert formål overhovedet, herunder kommercielle formål, uden kompensation til forsyneren af indlæg eller enhver tredjepart der har Rettigheder deri. Derudover har enhver bruger rettigheder til at tilgå, se, reproducere eller opbevare ethvert indlæg du har placeret i et Fællesskabsområde til deres eget private brug.

Underlagt det foregående, bevarer ejere af Indlæg placeret på hjemmesiden enhver og alle Rettigheder der må eksistere i et sådant indlæg. Bortset fra det der foreskrives i vores Privatlivspolitik, vil ingen indlæg være underlagt nogen tillidspligt for os. Ydermere hæfter vi ikke for enhver afsløring eller brug af ethvert Indlæg du har lavet.

Ved at lave et indlæg, erklærer du dig enig i at du ikke vil bruge vores hjemmeside til at:

 • Indsende, uploade, e-maile eller på anden måde udsende nogen truende, skadende, chikanerende, grove, skadevoldende, ærekrænkende, sjofle, vulgære, injurierende, hadefulde eller racistiske, etniske eller på anden måde forkastelige (efter vores eget skøn) indlæg eller ethvert indlæg der overtræder en anden parts privatliv.
 • Udgive dig for at være en anden person. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, enhver bruger af hjemmesiden, en leder, ansat, medarbejder, agent, repræsentant eller aktionær, bedstedanskebettingsider.com eller vores tilknyttede selskaber, partnere eller enhver anden person eller juridisk enhed. Du må ikke fejlagtigt angive eller på anden måde fordreje din forbindelse med bedstedanskebettingsider.com, eller partnere, tilknyttede selskaber eller enhver anden person eller juridisk enhed.
 • Skabe overskrifter eller på anden måde manipulative identifikatorer, som kan utydeliggøre oprindelsen af ethvert indlæg eller andet materiale, der er transmitteret via vores hjemmeside.
 • Uploade, e-maile, indlevere eller på anden måde transmittere et indlæg eller andet materiale, som du ikke har ejerskab over eller rettighed til at uploade, e-maile, indlevere eller på anden måde transmittere under nogen lov eller enhver kontraktuelle eller tillidsforhold. Dette kan inkludere insideroplysninger og fortrolige eller proprietære informationer, som er blevet afsløret eller indsamlet via arbejdsforhold og aftaler om tavshedspligt.
 • Uploade, lave opslag, e-maile eller på anden måde transmittere ethvert indlæg eller andet indhold og materiale, som kan krænke ethvert varemærke, patenter, ophavsret, handelshemmeligheder, privatlivsrettigheder eller publicity eller ejendomsretten for enhver part.
 • Uploade, lave opslag, e-mail eller på anden måde transmittere nogen form for uautoriseret eller uopfordret reklame, “spam”, “junk mail”, “pyramidespil”, “kædebreve”, salgsfremmende materiale eller enhver anden type kommerciel aktør, bortset fra på områder der er udpeget specifikt til sådanne formål.
 • Uploade, lave opslag, e-mail eller på anden måde transmittere noget indlæg, indhold eller materiale der inkluderer software eller links til computerkoder og virusser, programmer og filer designet til at ødelægge, forstyrre eller kompromittere funktionaliteten af enhver computersoftware, hardware eller telekommunikationsudstyr.
 • Afbryde det sædvanlige og normale flow af dialog, at benytte metoder der resulterer i skærme der “ruller” hurtigere end andre brugere (og andre dele af Hjemmesiden) er i stand til at skrive. Du må ikke på anden måde handle på en måde der har negativ indflydelse eller på anden måde formindsker glæden og kvaliteten af andre brugeres oplevelse på hjemmesiden.
 • Afbryde eller forstyrre vores hjemmeside eller servere og netværk, der er forbundet med den. Du har ikke tilladelse til ikke at adlyde nogen procedurer, politikker, krav og regulativer for noget netværk, der er forbundet med denne hjemmeside.
 • Bevidst eller ubevidst at overtræde nogen gældende regler og/eller love.
 • “Stalke” eller på anden måde chikanere andre brugere på denne hjemmeside og/eller nogen ansatte hos bedstedanskebettingsider.com.
 • Indsamle, udlægge eller bede om nogen form for personlige data, eller forsøge at indsamle, udlægge eller bede om nogen personlige data relateret to enhver bruger på denne hjemmesiden (inkluderet, men ikke begrænset til brugernavn og adgangskoder) eller relateret til nogen tredjepart.
 • At få adgang til eller forsøge at få adgang til en konto, der ejes af enhver anden bruger uden deres tilladelse.

Ethvert indlæg der, efter vores eget skøn og mening, ikke overholder betingelserne heri vil blive fjernet med varsel eller en årsag.

De juridiske dele

Du bekræfter og garanterer at du er mindst 18 år gammel, og juridisk er i stand til at indgå i en bindende aftale. Du garanterer også at du har fuld autoritet og kapacitet til at erklære dig enig i disse vilkår.

Denne aftale udgør ikke etablering af ethvert joint venture, partnerskab, mægler, tillidsmand, mellemmand, franchise, medarbejder, leverandør, bureau eller nogen anden form for handelsrelation mellem dig og os.

Intet indeholdt i disse Vilkår for Brug eller noget andet sted på hjemmesiden vil:

 • Antyde, skabe, forme eller starte en kontrakt eller en forpligtelse til en kontrakt mellem dig og nogen operatør. Resultaterne, som vores sammenligningstjeneste genererer, udgør en “invitation til handling” fra en operatør i stedet for et kontraktuelt tilbud. Skulle du, efter vores skøn, give accept til ethvert følgende tilbud om kontrakt, vil kontrakten være mellem operatøren og dig, under de regler og vilkår der er udlagt af operatøren.
 • Ekskludere eller kompromittere vores ansvar for bedrageri, eller for personlig skade eller død forårsaget af vores uagtsomhed, eller ethvert andet ansvar der ikke kan begrænses eller ekskluderes efter gældende lov.
 • Vores ansvar til dig i forbindelse med brugen af denne hjemmeside eller under eller i forbindelse med disse Vilkår for Brug, uanset om det er i krænkelse (inklusive uagtsomhed), kontrakt eller på anden måde er begrænset det omfang at hjemmesiden og dens sammenligningstjenester tilbydes uden omkostninger og helt gratis til dig. Du anerkender at vi ikke kan gøre dig skade eller tab, og at vi ikke vil være ansvarlige for enhver skade eller tab af nogen slags, inklusive men ikke begrænset til særlige, indirekte eller resulterende tab og skade, tab af omsætning, indkomst, profit, forventede opsparingsmuligheder, goodwill, forretning, kontrakter, information, data eller omdømme; eller tab eller skade som følge af enhver begivenhed eller begivenheder der er udenfor vores rimelige kontrol.

Ved at bruge siden, erklærer du dig enig i, anerkender og forstår at, i videst muligt omfang tilladt af loven, vil bedstedanskecbettingsider.com, ethvert datterselskab eller moderselskab, vores partnere, rådgivere, ansatte, tilknyttede selskaber, repræsentanter og konsulenter ikke være ansvarlige, og du erstatter til fulde fra krav om skader der er direkte eller indirekte, inklusive men ikke begrænset til særlige, eksemplariske, tilfældige, straffende eller følgende omkostninger, skader, udgifter, tab af indkomst, profit eller omsætning af nogen form, forventede opsparingsmuligheder, goodwill, kontrakter, data eller skade til udstyr uanset om sådanne krav er under egenkapital, vedtægt eller krænkelse (inklusive, men ikke begrænset til uagtsomhed) som følge af at bruge denne hjemmeside eller nogen information indeholdt på denne hjemmeside.

Skulle du være utilfreds med noget aspekt af vores hjemmeside eller noget af dens indhold, er dit eneste og eksklusive middel at opsige din bruger på hjemmesiden og din mulighed for at annullere din oprettelse til hjemmesiden på noget tidspunkt, uden at møde nogen straf. 

Du er enig i at du er villig til at sikre, holde os harmløse og forsvare os, vores direktører, ledere, agenter, aktionærer, ansatte og repræsentanter fra enhver og alle tredjepartskrav, ansvar, omkostninger og/eller skade inklusive, men ikke begrænset til, rimelige juridiske omkostninger og gebyrer der opstår som følge af din upassende brug af vores hjemmeside eller tilbud, dit brud på aftalen eller din overtrædelse, eller overtrædelse ved nogen anden brugers brug af din konto som en registreret bruger eller enhver intellektuel ejendom eller andre rettigheder for enhver person eller aktør.

Skulle du bruge denne hjemmeside på en uautoriseret måde, forbeholder vi os retten til at gøre krav for skade. Disse handlinger kan også indebære en forbrydelse. Skulle det være nødvendigt, vil vi samarbejde fuldt ud med enhver efterforskning, anmodning eller instruktion lavet eller givet af enhver regulerende myndighed og bruge enhver tilgængelig teknisk eller juridisk metode til at bevare og beskytte hjemmesiden, indholdet på hjemmesiden og vores besøgende.

Skulle bestemmelsen af nogen af disse vilkår blive set som ugyldige eller umulige at håndhæve af enhver domstol med kompetent jurisdiktion, vil de resterende bestemmelser forblive gældende i fuld kraft og effekt. Vilkåret, der er blevet anset som umuligt at håndtere eller ugyldigt, vil blive erstattet med et vilkår med en lignende effekt eller betydning.

Ingen forsinkelse eller overbærenhed i at håndhæve Vilkårene eller enhver anden juridisk rettighed vil begrænse, forstyrre eller på anden måde påvirke retten til at håndhæve Vilkårene på et senere tidspunkt eller for et senere brud på noget vilkår.

Enhver person eller virksomhed der ikke er part i denne aftale har ingen rettigheder, ansvar eller fordele under Kontraktloven (Tredjepartsrettigheder) fra 1999.

Aftalen er udarbejdet og er styret i henhold til dansk lovgivning og det danske sprog. De danske domstole bevarer eksklusiv jurisdiktion til at dømme og foreskrive afgørelse om enhver strid der opstår fra, eller er relateret til, disse Vilkår og Betingelser. Ved at bruge hjemmesiden, underlægger du dig den jurisdiktion. Skulle du få adgang til hjemmesiden udenfor Danmark, er du alene ansvarlig for at sikre at indholdet og services på hjemmesiden overholder alle relevante love der gælder i dit land, mens du sikrer os mod ethvert krav.

Personlige data er enhver information om besøgende på hjemmesiden (“dig”) der kan identificere, eller muligvis identificere dig som en fysisk person.

Vi bestemmer formålet og metoderne for at behandle personlige data på denne hjemmeside. Derfor anses vi som datakontrolløren. Vi er:

Denne Privatlivspolitik er gældende fra 20. november 2020